Se vejledning

Som opstalder af hest/pony på Frederikshavn Rideklub har du mulighed for at tilmelde og afmelde forskellige tillægsydeler samt bestille spåner/træpiller til levering på tirsdage og fredage.

Tillægsydelserne vil ved tilmelding køre som et abonnement fra den kommende 1. i den efterfølgende måned. Hvis en tillægsydelse ønskes frameldt kan det ske med udgangen af en måned.

Ultimo i måneden vil du modtage en faktura for tilmeldte hold, opstaldning, spåner og ekstraydelser for den kommende måned.
PRISER

Alle priserne fremgår af hjemmesiden www.frederikshavnrideklub.dk ydelser for medlemmer er ikke tillagt moms, da vi er en forening..


Alle ydelser opkræves forud, dog ikke spåner der faktureres efter levering

 

 

BETALING

Betaling sker via kontooverførsel til klubbens bankkonto 9006 130-01-17771 - angiv gerne fakturanummer i teksten

 

FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret, men skriv en mail til os via fanen kontakt, hvis du har lavet en fejl.

 

PERSONOPLYSNINGER

Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. 
 

Klubinformationer

Nyheder og klubinformationer sendes via e-mail til den e-mailadresse, medlemmet har oplyst, det er muligt at få informationerne sendt til to forskellige mailadresser. Som medlem har du ansvaret for at ajoruføre mailadresserne.

 

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER

De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden

 

FORBEHOLD

Frederikshavn Rideklub tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Rideklubben er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for klubbens kontrol.

 

KLAGER OG REKLAMATIONER

 

Frederikshavn Rideklub (FRK)
Donbækvej 21
9900 Frederikshavn
mail - frederikshavnrideklub@gmail.com